Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékajánló
Partnereink

bamaho (HU)

Babba Mia (HU)

Wrap you in love (NL)

Green Mama (IT)

Kangurkowo (PL)

Kinderstuff (RO)

Trageboutique (AT)

PiciPiac - a legkisebbek vására

Kövess minket a Facebookon!

Fizetési megoldás

fogzás, hordozás, ajándék babáknak, ajándék anyáknak, kismama ékszer
szilikonékszer, rágcsalánc, rágóka, medál, Zelbababa ajándék, babafogzás, fogzik a baba,
fájdalomcsökkentő, fogzós ékszer, hordozólánc, kismama ékszer,
fogzós lánc, tökéletes ajándék anyának

Termékinformáció

Termékeinket úgy terveztük, hogy azokat a baba könnyedén kezébe és szájába vehesse. Kiválóan fejlesztik a korai finommotoros képességeket, ez pedig már a legkisebbek számára is előnyös.

Alapanyagainkat nemzetközi partnereink biztosítják, azonban minden ötlet és dizájn Magyarországon születik, termékeink pedig kézzel és gondoskodó szeretettel, megrendelésre készülnek.

 

Minden termékünk BPA-, PVC-, ftalát-, ólom- és latexmentes orvosi szilikonból készült, semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaznak. Alapanyagaink az FDA és EU hatóságok által bevizsgálásra kerültek és megfelelnek az ISO9001 szabványnak.

 

Szilikon láncaink lekötik a babád figyelmét, amíg magadra kötöd, hordozod, szoptatod vagy épp pelenkázod őt. A fogzás időszakában is nagy segítséget jelentenek - a szilikon kellően puha ahhoz, hogy a babák megrágcsálják, azonban éppen olyan kemény, hogy kiegyenlítse a kibúvó fogacskák által az ínyre gyakorolt belső nyomást.


Ékszereinket baba nélkül is viselheted, divatos kiegészítői lehetnek ruhatáradnak. Kínálatunkban találsz bohém, kirívó és elegáns darabokat is.

Kérésedre egyedi, saját stílusodhoz, hordozókendődhöz vagy akár a kedvenc ruhádhoz passzoló láncot is készítünk! Keress minket bátran!

 

 

Tisztítás


Alapvetően langyos vízben kézi mosással tisztítható, szükség esetén tisztítószert is alkalmazva. Forralással fertőtleníthető. Mosogatógépbe tehető.

 

FIGYELEM! A termék nem játék, csak szülői felügyelettel rágcsálja a baba! A balesetek elkerülése érdekében termékeinkkel soha ne hagyd egyedül a babádat! Ékszereink anyukáknak készülnek, soha ne tedd azokat a baba nyakába!

 

Webáruház készítés